22 de gener 2008

Kerouac versus Allen



DIMARTS 22. Anava a penjar la versió original de la introducció de Manhattan de Woody Allen però en sec he trobat aquest mashup... i el volia compartir amb tots vosaltres. Especialment, amb tu, sí. Ara aniré a buscar algú que me la tradueixi fil per randa perquè de debò que no té desperdici. Després remato aquest post, però el penjo ara perquè mentrestant en pogueu disfrutar vosaltres.

DIMECRES 23. Bé, ja hem avançat una mica. L'Anna, una amiga que parla molt bé l'anglès i amb quin accent... m'ha fet un cop de mà aquesta tarda. Atenció: Es tracta d'un fragment del llibre de Kerouac "On The Road". Quina ignorància la meva. De fet me l'havia llegit fot la tira d'anys, a propòsit de la Beat Generation ètc... Ara miraré de rescatar una edició en castellà que corre per casa, abans no sigui massa tard. Divendres m'envaeixin les caixes de cartró de Rubik i no hi haurà manera de trobar res... En parlem!
.

2 comentaris:

laianonell ha dit...

Doncs em tindràs esperant que rematis el post ;)

i ja pots donar per cert que mentrestant hi he disfrutat


aiixx Manhattan!!

per cert, sóc la "Laia" que et va comentar quan vas penjar el vidioclip de sau, i quan vaig llegir el text em va fer gràcia pq estic al cole de teatre... tot i que ara està al Poble Espanyol i és tot ben blau!

Anònim ha dit...

Pum ...pun, pun, pun ... puuuuuuuuuuuuun!
uri smith.