04 d’octubre 2007

En Leo Messi


Fa un parell de dies em preguntava què era la bellesa arrel d'un article que vaig llegir a la xarxa etc etc... Es veu que estava jo molt sensible, perquè ara, rellegint el meu post... he pensat que no n'hi havia per tant. Arribes massa tard a casa, veus la merda que foten a la tele -ara fan molts programes de noia impossible, de les que vomiten en directe, sortejant alguna cosa, davant d'un plafó amb lletres, rollo papa llama-, et menges les quatre merdes que et queden a la nevera, i te'n vols anar a dormir aviat però, t'asseus davant el PC... i la cagues.
La qüestió és que ahir dimarts al vespre -miraculosament no treballava-, vaig disfrutar com un cabró de la màgia, digues-li com vulguis, d'aquest nano, en Leo Messi. Quina puta meravella, que deia un amic meu. Des-comunal. I esclar, penses: Messi. La bellesa existeix, joder. Així de senzill. I estem parlant d'un futbolista. Vale. Molt bé. ÑDFDGFNVNXCVJXFVNVJFVDNCXJAUWOPKSMXSJZWYQP ! ! !
No em doneu la brasa ara. Ja ho sé. Què vols que hi faci. M'encaaanta el fútbol!... Amb accent a la U. El futbol... no m'agrada tant. L'un i l'altre són esports gairebé diferents. I per això que fa el xaval aquest amb la pilota... fins i tot s'hauria d'inventar una paraula nova. Jo crec que és d'un altre planeta. Si Maradona era Déu... Lionel és el nou Messies.
Bueno, tu, ho deixo aquí, que m'està tornant a agafar la saudade i em poso tendre, i no vull acabar un altre nit plorant mentre em rento les dents. Nois... HABEMUS BARÇA!

Beatus ille qui procul negotiis, ut prisca gens mortalium paterna rura bobus exercet suis, solutus omni fenore, neque excitatur classico eles truci neque horret iratum mare, forumque vitat et superba civium potentiorum limina.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

guapo... es que no he pogut evitar deixar aixó. l´altra dia mirant el partit pensava si el teatre el fessim con aquest noi juga al fútbol, seri la puta bomba que t´hi cagues, si tots "juguéssim com ell" al escenari... hòstia... quina emoció. res, petons i a mi m´agrada molt llegir les teves inspiracions "de madrugada", ara si has de plorar... em sap greu que estiguis trist... GUAPO!!!!!!!!!!
neusqui

Anònim ha dit...

Ei, akest any si guanyarem la lliga.

Prisamata ha dit...

si a Montalbán le gustaba el fútbol creo que tendreé que replantearme ciertas cosas

sin querer te atropello ha dit...

com deia el chiquito: "te llamo trigo por no llamarte rodrigo"

només ha passat un mes i mig però l'equip no xuta

no te'n pots fiar mai

etto'o returns!